среда, 16 ноября 2016 г.

Вітаю на моєму дистанційному курсі "Психологія стресу та способи боротьби з ним"!

              Чому я вирішила, що зможу провести дистанційний курс з психології стресу? 
   
  Влітку я сама пройшла курс з цієї теми у викладача Київського університету ім. Б. Грінченка Наталії Стефаненко за допомогою платформи Prometheus. Я багато дізналась про стрес, особливості його протікання та масштаби впливу на організм людини. Курс допоміг виявити причини стресу та виробити власну методику його подолання. 
                 Для мене було справжнім відкриттям, що стрес може бути позитивним, нести в собі заряд енергії. 
              Ми живемо у важкий час: наша країна знаходиться в стані неоголошеної війни, економіка знаходиться в стані кризи, з екрану телевізора на нас ллється безперервний потік різної інформації, та й професію ми собі обрали прямо кажучи нелегку. Стрес став нашим постійним супутником. Я хочу поділитись з Вами набутими знаннями, допомогти Вам знайти свій шлях для подолання стресу, навчитися направляти енергію стресу в позитивне русло. 

              Курс триватиме три тижні. План нашої роботи буде таким:
Тиждень 1-й: знайомство з поняттям стресу, його ознаками та характеристиками, фазами стресу, видами стресу та стресорів; тестування на ступінь стресостійкості.
Тиждень 2-й: визначення поняття професійного стресу та педагогічного "вигорання"
Тиждень 3-й: використання прийомів та методів подолання стресу та підвищення стресостійкості.
           Кожен тиждень навчання завершуватиметься тестом на засвоєння матеріалу. 
   Підставою для отримання сертифікату за курс буде проходження екзаменаційного тесту з результатом 61 бал і вище.
                Бажаю успіхів!

3 комментария:

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    Well over 160000 men and women are trying a simple and secret "water hack" to lose 1-2lbs each night in their sleep.

    It is proven and works with anybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Get a clear glass and fill it half the way

    2) Proceed to follow this amazing hack

    you'll become 1-2lbs lighter as soon as tomorrow!

    ОтветитьУдалить
  2. Я ЗАРАЗ ФІНАНСОВО ПОВЕРНУТЬСЯ Кредиту, який я отримав від LFDS. Я хотів би донести це до відома громадськості про те, як я вступив у контакт з паном Бенджаміном після того, як я втратив роботу та отримав відмову в кредиті мого банку та інших фінансова установа завдяки моєму кредиту. Я не міг платити збори за своїх дітей. Мене було поза рахунками, що збираються викинути з дому через неможливість платити свою оренду. Саме в цей період моїх дітей брали у мене прийомну допомогу. Тоді я вирішив шукати гроші в Інтернеті, де я втратив 3670 доларів, які я позичив у друзів, яких я вирвав у двох інтернет-кредитних компаніях. Поки я не прочитав про: кредит в Інтернеті (247officedept@gmail.com) десь в Інтернеті, все ще не переконав, через що я пережив, поки мій родич, який є духовенством, також не розповів мені про поточну схему позик у дуже низька процентна ставка в розмірі 1,9 %% та прекрасні умови погашення без штрафних санкцій за невиконання платежу. У мене немає іншого вибору, ніж зв’язатися з ними, що я зробив за допомогою тексту + 1-989-394-3740, і містер Бенджамін відповів мені назад. Цей день був найкращим і найкращим днем ​​мого життя, який ніколи не можна забути, коли я отримувати кредитне сповіщення в розмірі 400 000,00 доларів США за суму позики, на яку я звернувся. Я ефективно використала позику, щоб погасити свої борги та створити бізнес, і сьогодні я та мої діти так раді й виконуємо. Ви також можете зв’язатися з ними електронною поштою: (247officedept@gmail.com) Телефон довідки WhatsApptext: + 1-989-394-3740 Чому я це роблю? Я роблю це, щоб врятувати стільки тих, хто потребує позики, щоб не стати жертвою афери в Інтернеті. Дякую і Бог вас усіх благословив, я Олександр Артем із парку Горизонт до н.е., Україна.

    ОтветитьУдалить
  3. Raging Bull - Casino Dr. MD
    Dr. Raging Bull. 777. Las Vegas Blvd. 밀양 출장안마 Las Vegas, 화성 출장마사지 NV 89109. Website. 과천 출장마사지 http://www.robertragingbull.com. Website. 의정부 출장샵 http://www.rome2rio.com/raging-bull/rome-city/info/rome2rio/rome2rio/rome-city/info/rome2rio/ 화성 출장마사지

    ОтветитьУдалить